Тригон на прогресивна Венера към натален Марс може ли да донесе нова любовна връзка, ако не е подкрепено от друго, освен от един соларен съвпад на двете в 7?
накара ме да погледна при мен какво се е случило при това положение- пр Венера в сходящ съвпад с натален Марс на 1 гр разлика започнах връзка с един скорпион, голям тиквеник се оказа и ми разби нервите, връзката устоя половин година някъде, на точния съвпад, една година след споменатата връзка започнах нова връзка с друг скорпион, този беше художник, романтична натура уж, но много пиеше и ми изневеряваше, така че само аз бях влюбената в него, той едва ли е примирал толкова за мен, щом съм била една от постоянните му бройки за секс, та с това искам да подчертая, че аспектът не ми е донесъл любовна връзка, а сексуални, може би защото при мен се е случил в знака на скорпион, а може би заради намесата на Нептун, който е в точен съвпад с Марс да съм имала разочарования
три години след художника срещнах мъжа си, който и до днес е влюбен в мен и ме удовлетворява емоционално- тогава пр Марс вече е преминал в стрелец, което го поставя в тригон с наталната ми Луна, а пр Венера в скорион вече е избягала от точния съвпад с Марс/Нептун и е в точен семисекстил с натална Венера