Да допълня по хороскопа на осмодомната Лъвица със седмодомен акцент.
В наталната карта е заложено облагодателстване, придобиване на по-висок социален и материален статус посредством мъж/е и съпружество. Също така се предполага минаване през кризи в отношенията. Но това са кризи, които няма да я съсипят, на мен ми се вижда достатъчно устойчива, а и като опора стъпва върху високи амбиции.
Но само по дирекции, както казах, ми е трудно да определя посоката на събитието - дали е бонус от съдбата или загуба.
Дирекция на МС към Уран предполага неочакван развой, а и като цяло неспокойна и трудно предсказуема година. Но при този час дирекцията е сходяща, не се знае дали вече е проработила в апликация. Поради наталния квадрат на Уран с осмодомно Слънце бихме могли да предположим и някаква загуба, но като цяло картата й е с по-висок потенциал за облаги в сравнение със средностатистическите случаи.
Между другото, сега обърнах внимание, че по прогресия има точен квадрат между Венера и Уран. Нещо трябва да е разтърсило партньорската й сфера, при всички положения тук би трябвало да е настъпила съществена промяна.