Опасните години са ми били горе-долу на всеки седем от раждането. Като първите седем бяха в постоянни физически болки - в стомаха и в едното ухо.
1. Раждането - Марс, Уран и Сатурн са на моя асц. Нептун е няколко градуса след тях в първи дом. В първите седем години четиримата се движат през първия ми дом и последователно правят квадрати към Венера (У5 и У10), Луна (У7) и Юпитер (У12). Имало е опасност и за живота на майка ми. Всеки ден ме болеше корема и едното ухо. Никой не можеше да ми постави диагноза. Страдах от нощно напикаване.
2. Като станах на 6-7 години откриха от какво ме боли ухото. Изведнъж и корема спря да ме боли. Като съм се родила забравили памук дълбоко в ухото. Затова и леко недочувах. Но това нещо беше започнало да бере. Имала съм късмет, че изтече навън. Тогава съм имала тр. Сатурн съвпад нат. Слънце в Риби. Разпаднали са се квадратите към Венера, Луна и Юпитер.
3. Седмица преди Коледа 2003 г. Както си гледам телевизия вкъщи ми се пука жлъчката. Обаче в болницата ми вадят апендикса и обявяват на баща ми, че правя аборт (на 15 години за Бога!)
Като видели, че не е апендикса решили да режат наред и така станал ясен проблема. След операцията цялото спешно отделние и стажантите идваха да ме гледат като експонат - беше атракция, че съм оживяла
Съвпад на тр. Марс и тр. Плутон в 12 дом в Стрелец в тригон към нат. Луна. Тр. ретро Сатурн в 6 дом в секстил към нат. Луна. Тр. Нептун съвпад Мерскурий (У6).
Тр. ретро Юпитер е на К8 в Лъв.
4. 2009 г. - не ми се влиза в подробности. Огромна черна дупка. Тр. Плутон през асц и в съвпад с трите планети, които имам там. СЛВ в съвпад с нат. Меркурий (У6). Уран съвпад СЛВ в Риби.
Сега, някой да не помисли, че съм инвалид
към днешна дата съм с добре - с годините укрепнах и всичко ми мина.
Мога да обобщя, че опасни години съм имала при тежки транзити към Луната и към У6. Сатурн ме е пазил и ме е лекувал при аспект с лична планета.
Друго общо е, че все е намесен Нептун и трудно или твърде късно докато за малко не ме изпуснат са разбирали какво точно ми има.
П.П. По прогресии сега на пръв поглед нищо особено не забелязах. Друго освен прогресии и транзити не съм гледала.