Автор Тема: Опасни години  (Прочетена 17194 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Опасни години
« -: Август 14, 2013, 10:21:22 pm »
Прилича на темата за екстремностите, но не е :)

Моля споделете, ако сте имали опасни преживявания, какви са били основните конфигурации, ако може и профекциите да се отбележат, ще е супер

Наблюдавайте възлите, както и отношенията към асц и у1 - това си го знаете, а от любопитство - и отношенията към сизигията :)

abroad

• Hero Member
  • Публикации: 654
Re: Опасни години
« Отговор #1 -: Август 14, 2013, 10:33:15 pm »
преживяла съм опит за изнасилване, който натиках някъде в подсъзнанието, за да не полудея* - ще опитам отново да си спомня, измъкнах се "като по чудо"

*възможно е за някой да не представлява кой знае какво, но предвид рождената ми карта си е равносилно на убийство

Papy

• Hero Member
« Отговор #2 -: Август 14, 2013, 10:42:10 pm »
преживяла съм опит за изнасилване, който натиках някъде в подсъзнанието, за да не полудея* - ще опитам отново да си спомня, измъкнах се "като по чудо"

*възможно е за някой да не представлява кой знае какво, но предвид рождената ми карта си е равносилно на убийство

ъъхх  :-[
какво ли очаквах
браво за смелостта, честно  :-*

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #3 -: Август 15, 2013, 08:28:00 pm »
напрегнати транзити на плутон към асц,светила
саде сати
сатурнови кризи
обрат на възлите,особенно ъглови натални
затъмнения върху марс,асц.,сатурн
транзити на марс през асц.

Papy

• Hero Member
« Отговор #4 -: Август 15, 2013, 08:32:35 pm »
Къде е сизигията, стреличка?

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #5 -: Август 16, 2013, 12:59:14 pm »
Papy,каква е "летвата" за вида опасни преживявания и някак фаталистично ми звучи това "опасни години" :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Papy

• Hero Member
« Отговор #6 -: Август 16, 2013, 01:12:21 pm »
Събития, застрашяващи здравето-физическо и психическо, живота-спешни операции, абцеси, натравяния, опасни счупвания, катастрофи и т.н.
Те са си фаталистични в някакъв смисъл, но са част от живота, пътят не е само постлан с цветя

Рени

• Hero Member
« Отговор #7 -: Август 16, 2013, 03:10:02 pm »
Периодите : 1984-1987 г. ;1989-1996 г ; 2001-2003 г -това са ми "не  опасните "години и последните една-две  почти . :)
От това ,което си изброила като опции,нямам натравяния .
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

strelicka

• Hero Member
« Отговор #8 -: Август 16, 2013, 09:01:59 pm »
пропуснах да спомена последен градус преди ингреса в нов знак на прогресивна планета,носи кризи и след това промени,възможни изходи са при ингреса на прогр.Слънце,както и прогр.новолуния/пълнолуние,ако статуса на светилата не е китка

Рени

• Hero Member
« Отговор #9 -: Август 16, 2013, 09:14:56 pm »
Strelicka,това ,което си изброила като индикации,не активира ли към "опасности" всеки натал циклично ?!?
Не трябва ли натала да е настроен към същите и тогава от теб изброените предпоставки да го тласкат към опасности  ::)

strelicka

• Hero Member
« Отговор #10 -: Август 17, 2013, 07:20:31 am »
да нали затова споменах статуса на светилата и букета ,нарочно не уточнявам за какъв ритуал, изначално щастливият-може да те направи трайно нещастен и обратното 8)

Рени

• Hero Member
« Отговор #11 -: Август 17, 2013, 04:57:42 pm »
В този ред на мисли ,а статуса на Юпитер тук не е ли важен ?!? ...и този на ДСЦ и неговия управител . :)

strelicka

• Hero Member
« Отговор #12 -: Август 18, 2013, 09:44:54 am »
В този ред на мисли ,а статуса на Юпитер тук не е ли важен ?!? ...и този на ДСЦ и неговия управител . :)

от  първият зависи дали ще е пътуване или отпътуване ,като сейващ фактор към светилата
пък от вторият не мож избяга, трябва да го изживееш :o

Рени

• Hero Member
« Отговор #13 -: Август 18, 2013, 10:18:14 am »

от  първият зависи дали ще е пътуване или отпътуване ,като сейващ фактор към светилата
пък от вторият не мож избяга, трябва да го изживееш :o

Готино  ;)
Значи съм улучила "диспечерът" :)))

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #14 -: Февруари 03, 2016, 09:14:19 am »
напрегнати транзити на плутон към асц,светила
саде сати
сатурнови кризи
обрат на възлите,особенно ъглови натални
затъмнения върху марс,асц.,сатурн
транзити на марс през асц.

Ей това ме притеснява - лунното затъмнение август месец ми е в съвпад с марс, който е У9, а аз точно тогава трябва да пътувам за чужбина със самолет. Отделно дето съм и в сате сати ::)
Frankly, my dear, I don't give a damn.