Какви принцове й пробутвате, какви романтики и приказки?!
На венера в козирог, луна в стрелец, водолейско слънце, и колеблив марс във везни-тук трябва възпитан, благонадежден бизнесмен с вкус към скалното катерене и ветроходството
Значи, Мирабела, регистрираш се във форум за ветроходци (катерачи и всякакви екстремисти, само не-шахматисти); после гледаш кой ще спомене, че е инжинер, физик, или подобен по образование, но се занимава с частен бизнес-е те го те-той е твоя човек
За цар Соломон ...говорех.
P.S. Зададе ли си въпрос ,защо Мирабела си "пада" по холивудски актьори,певци и спортисти ли беше ?
Защото харесвам чаровни хора (мъже).
Не искам да съм Пепеляшка, това е нереално. Известните мъже, на които симпатизирам, имат нещо общо (поне това, може и повече) - всичките си върша работата както трябва. Имат Слънце в аспект със Сатурн като мен. По това също може да познаеш какъв е човекът. Човек ако е несериозен в едно, обикновено е несериозен по принцип. Не е 100-процентово правило, но върши работа в повечето случаи. Дотук не съм срещнала мъж, който да е несериозен в работата си, а сериозен в личния живот, т.е. не познавам изключения засега.
Два спортиста са само - единият вече не е активен, другият за мен е дечко, но му се възхищавам на волята и силния характер. Познавах момче родено на неговата дата, но пътищата ни се разделиха. Имаше някаква тръпка там, него не го приемах за дете. Два актьора са - д-р Хаус (всички го харесват) и още един. Хю Лори е толкова интелигентен, изтънчен, забавен, талантлив - English gentleman - как да не го харесва човек.
Папи, благодаря ти за предложението, но в сайтове за запознанство не се ровя. Предпочитам среща очи в очи. Така мога още от първия поглед да преценя дали човекът струва или не. Сериозно, след толкова горчив опит от един поглед ги познавам. От няколко години насам нямам грешка.
Иначе описанито ти за мъж е добро, много добро. Може и да не е бизнесмен.