А това сладурче според вас какви интереси ще има? Таткото му е приготвил вече ските- най-малкия размер, щял да го качва на тях като стане на годинка Гледах тази зима видео от неговата ски-писта, с дъщеричката на негов приятел- без щеки такова спускане прави това момиченце на ненавършени 2г, че ми скри шайбата и беше с розови ски и екип, алпийска гърла :012: Сега, засега, внук ми, като истинска рибка, още от втория месец се разбра, че много обича да е до вода- имат там едно езеро, дъщерята като го разхождаше на ръце около езерото и му минаваха коликите, и спеше нощем спокойно. В момента пак е до езеро, в италианските Алпи, рита в количката с боси крачета, ухилен до ушите, няма как да кача видеото да го видите, и чуете как пее :012:
Меркурий Риби У1,5 със Слънце/Нептун =фотография, йога, танци, плуване,медитация, изкуство,с въображение и фантазия- да твори,фентази, поезия
с У3 в 5 Луна ,към каквото го насочи мама,ще обича да пътува ,скипер мимимум,да плава с лодки,кораби и всичко свързано с вода-сърф,гмуркане,гребане/кану,каяк/, плуване,
фигурно пързаляне,ски,пак с вода,но в др.агрегатно състояние
харесва ми тригона Марс-Сатурн, Мерка У1,5 каре Сатурн У9/най-точният асп.в хороскопа/ ,хоби-пътешественик,ще облича във форма въображението,природата ще го зарежда, добър за преходи планински,алпинизъм,ще е издържлив на физически натоварвания,спорт