Рени, Уран ми е на 2 градуса в Стрелец. Мц на 28 градуса в Скорпион. Фортуна на 26 градуса в Скорпион. Мисля си, че 6-7 градуса са прекалено много за съвпад в този случай.
Уран и Фортуна са ми обградили Мц.
Сега се сетих, че може едно от проявленията на Фортуна да е свързано с висшето образование и учението. Много бързо усвоявам информация и като цяло в университета ми вървеше леко ученето като придобиване на знания, усвояване на материята. Но и Меркурия ми е с хубави аспекти, това също дава отражение.
Другото, за което се сещам и може да е следствие на Фортуна, много неща ми се отдават с лекота. Дейности, които не съм учила или имала понятие за тях, мога бързо да усвоя и се справям отлични показатели.
Но Меркурий ми е в точен секстил с Уран, не е ясно той ли е причината за бързото учене, Фортуната ли удря рамо.
Ако трябва да гледам 9 дом като свързан със съдебни неща, може да се каже, че съм имала късмет.
Имала съм едно напечено дело, в което ситуацията беше малко на кантар и можеше да е с кофти последици за мен, но в крайна сметка нещата се разминаха някак сами, макар месеци наред да се влачех по съдилища.
Не мога да отнеса всичко до Фортуна. Може би е само нюанс, подкрепа. А може и тепърва да се разгръща като потенциал в хороскопа ми.