:012: Луната е У9, съуправител с Меркурий и Слънце. Жена от миналото и от чужбина ме ръчка по 6 и 7 дом.
Да, но аз го тълкувам така - При транзит на ЮЛВ през Луна У9 в 7д на Марс и муданен на Венера ще се наложи да преживея емоции, вероятно свързани с жена, които не съм довършила в миналото; възможно е и да взема решение да довърша някакво образование, което не съм направила в миналото. Тъй като Луната е на К7, значи ако СЛВ преминава през АЦ, то тези стари емоции ще повлияят на сегашното ми изразяване, като с преминаването на СЛВ в 12д ще доведат до вътрешна промяна- мислене, светоглед, а не външна. Поради тази причина въпросните промени ще рефлектират върху здравословното ми състояние или върху работата ми. Имайки предвид местоположението на осите, значи благодарение на някакви мои действия в миналото, ще успея да работя комбинативно и екипно по проблема в настоящето.
Ама звучи прекалено общо. А не - отивам да видя приятелка от миналото (която е Овен :-) ) в чужбина и тя ме кара да се преместя при нея там, за да не е сама, че й липсвам :-)) Половината действия са чужди. Да не говоирм, че нямам езика на държавата.