Много ви благодаря мили момичета.
Уран трензитира през 9ти, но не върху У11 :017: а върху У3... меркурий ми управлява 3ти дом.Уранова опозиция ще търпя също.
Хепи, с онзи мъж подходих като лъвица....да! Тогава обаче,все още прогресивното ми слънце бе в овен. Бях много напориста, ревнива, налагаща се....командвах.
Интересно обаче съдбата не ми праща хора водолеи, даже никакви мъже не познавам такива. По-скоро с уранови характеристики. Теглото ,което тегля от сегашното си съжителство е с подобен тип човек. Човек, с който искам да прекратя по всякакви параграфи. Стрелец с луна водолей. Иска да прави каквото си поиска и да живее без отговорности. В случая няма как да се проявя като водолей, аз отново се държа като лъв...но търпението ми вече е 5та година,май трябва да се свърши ада.
Изпита по слв, ще бъде свързан с трети дом нали? Защото сега минава оттам.
На рождения си ден ще имам пълно слънчево затъмнение.То сигурно още ще доутпушва нещата по 9ти дом.
Това,което напоследък осъзнавам във връзка с възлите и сама си го формулирах- звучи така:
При транзит на северен възел през даден дом, човек ще трябва да насочи усилията си в тази посока. Да работи по нещата символизирани от дома. Защото случващото се в отсрещния дом, ще става с лекота, където няма да има нужда от усилия.
В случая аз трябва да работя върху близкото обкръжение,съседи, брат, писмена работа, комуникации, да извършвам кратки пътувания. Защото ако поискам да замина в чужбина/юлв/ ще ми се случи с лекота.
На прав път ли съм момичета?