Автор Тема: Хирон -коя врата отключва в натала ви  (Прочетена 71752 пъти)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
Re: Хирон -коя врата отключва в натала ви
« Отговор #60 -: Юни 10, 2014, 07:03:23 pm »
Не познавам още човек преживял възврата на Хирон

Той не е ли на около 50 год

Happy58

• Гост
« Отговор #61 -: Юни 10, 2014, 07:17:13 pm »
Познавам 48годишни,но не е удобно да ги разпитвам за това.А на мен ми е още твърде рано,за да имам собствени наблюдения.
 Ще чакам още 5 градуса.  :08: Той едва пъпли.      :012:

преди едва-две години една позната ми каза "на 50г започнах живота наново" :)

Happy58

• Гост
« Отговор #62 -: Юни 10, 2014, 07:21:04 pm »
Обаче сега на мен ми идва друго наум - май бях чела някъде нещо, но не си спомням точно формулировката. Та ... хирон е учител, СЛВ/ЮЛВ ни учи, полярна точка на Плутон дава еволюционно развитие (демек пак уроци някакви). А ако вкараме и Сатурн, то цяло висше става :) И как точно да направим разлика?

Е, при мен три от тези 4 са в 9 дом, ама ... все пак ... въпросът е отворен ... за мен де

Дракониада, ти си нема друга работа, ами ми възбуди любопитството - Плутон се връща пак към Мерка ми - пак ще има дълбаене :)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #63 -: Юни 10, 2014, 07:25:29 pm »
Всичко учи по различни начини и за различни аспекти на живота. Със Сатурн се учим да осъзнаваме къде са ни границите и как да творим във физическата матрица. Със СЛВ/ЮЛВ осъзнаваме и научаваме повече за кармичните си задачи, с Плутон - за дълбоките, подсъзнателни процеси на психиката ни, които въздействат на живота ни. За Хирон ... как да излекуваме емоционалната рана. Това го има и при Плутон. Но ми се струва, че разликата е, че при Плутон вината, че раната се е расрастнала си е наша и ние трябва да я поправим, докато при Хирон необяснимо, незнайно защо, носим рана и просто трябва да превъзмогнем факта, че я носим и наранени да продължим да правим каквото трябва да правим в живота си.

Happy58

• Гост
« Отговор #64 -: Юни 10, 2014, 07:32:50 pm »
Всичко учи по различни начини и за различни аспекти на живота. Със Сатурн се учим да осъзнаваме къде са ни границите и как да творим във физическата матрица. Със СЛВ/ЮЛВ осъзнаваме и научаваме повече за кармичните си задачи, с Плутон - за дълбоките, подсъзнателни процеси на психиката ни, които въздействат на живота ни. За Хирон ... как да излекуваме емоционалната рана. Това го има и при Плутон. Но ми се струва, че разликата е, че при Плутон вината, че раната се е расрастнала си е наша и ние трябва да я поправим, докато при Хирон необяснимо, незнайно защо, носим рана и просто трябва да превъзмогнем факта, че я носим и наранени да продължим да правим каквото трябва да правим в живота си.

Браво, Тъндър, много добре си го формулирала - и докато го чета си мисля - е всичко това ми е ясно, защо не мога да го систематизирам, ами задавам глупави въпроси? както и да е - благодаря  O:-)

ThuNdeRGoDDeSS

• Hero Member
  • Публикации: 1087
« Отговор #65 -: Юни 10, 2014, 11:13:12 pm »
Моя е в Рак в 11 дом. По отношние на знака, до колкото знам, раната е нанесена от семейството. Бих казала, че до известна степен съм я привързала. Но наистина става като ранения учител Хирон - в смисъл че той, каквото и да прави, цял живот ще си накуцва заради нея рана, няма да зарастне напълно, та такава е и моята работа. "Накуцвам" заради семейството на едно дълбоко емоционално ниво - но поне вече мога да ходя. Сега, дали съм я излекувала, не смея да казвам такива работи, защото не знам какво ще понесе бъдещето и как ще ме накара да се чувствам, дали няма да я отвори на ново, но нещо не ми се вярва. В 11 дом не знам какво може да е наранил Хирона ... за приятели - не се оплаквам - малко, но верни са. Но понеже 5-11 е остта на вземането/даването, там определено имам проблем с баланса и не получавам, колкото давам, явно трябва да се науча да се примиря с това, което за сега не се е случило.  :29: Луната ми е скъндзеста, все пак, не си прави усилието ей така, на вятъра.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #66 -: Юни 11, 2014, 12:51:04 am »
Дракониада,символиката на "раненият лечител " Хирон ,не е в това ,да се излекува раната от стрелата ,а да  я приемеш  и живееш с болката от нея,по начин ,отразяващ Хирон-в това е разликата му със Сатурн.Там където попада Хирон ,казват ,че си незаслужено ранен,докато при Сатурн има причини за същото и трябва да се справиш с болката ,защото иначе идват ирационалните страхове,които водят към едни други прояви-без болка и рани. Усетиш ли Сатурн,отключваш Хирон,който пък те среща с Уран ,това е порядъка и ако имаш желание ,го следваш. :)

За теб ,кога Хирон е силно поставен ,активиран по натал и притежателят му ,как го изразява?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #67 -: Юни 11, 2014, 09:09:39 am »
Дракониада,символиката на "раненият лечител " Хирон ,не е в това ,да се излекува раната от стрелата ,а да  я приемеш  и живееш с болката от нея,по начин ,отразяващ Хирон-в това е разликата му със Сатурн.Там където попада Хирон ,казват ,че си незаслужено ранен,докато при Сатурн има причини за същото и трябва да се справиш с болката ,защото иначе идват ирационалните страхове,които водят към едни други прояви-без болка и рани. Усетиш ли Сатурн,отключваш Хирон,който пък те среща с Уран ,това е порядъка и ако имаш желание ,го следваш. :)

За теб ,кога Хирон е силно поставен ,активиран по натал и притежателят му ,как го изразява?

И какво става, когато Сатурн и Хирон са в съвпад :) - хем незаслужено, хем има причини  ??? ???

Рени

• Hero Member
« Отговор #68 -: Юни 11, 2014, 09:12:47 am »
И какво става, когато Сатурн и Хирон са в съвпад :) - хем незаслужено, хем има причини  ??? ???

Ставаш миньор. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #69 -: Юни 11, 2014, 09:20:10 am »
Ставаш миньор. :)

е, айде сега - по-конкретно може ли, Рибке :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #70 -: Юни 11, 2014, 09:22:43 am »
Наистина ли нещо толкова малко (малко повече от 200км в диаметър) и толкова далечно може да причини някакви болки?

Рени

• Hero Member
« Отговор #71 -: Юни 11, 2014, 09:24:32 am »
Наистина ли нещо толкова малко (малко повече от 200км в диаметър) и толкова далечно може да причини някакви болки?

Символика,като моста към Свещеният Граал в "Индиана Джоунс". :)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
« Отговор #72 -: Юни 11, 2014, 09:29:18 am »
Ганимед на Юпитер (близо 5300км дм) е по-голям от Меркурий, него защо не го отразяваме символично?

Рени

• Hero Member
« Отговор #73 -: Юни 11, 2014, 09:30:02 am »
е, айде сега - по-конкретно може ли, Рибке :)

Копаеш дълбоко и дълго ,докато стигнеш до златото и разбереш ,че тунелът ,прокопан от теб е твоя лек. :)

Рени

• Hero Member
« Отговор #74 -: Юни 11, 2014, 09:35:10 am »
Ганимед на Юпитер (близо 5300км дм) е по-голям от Меркурий, него защо не го отразяваме символично?

Papy,отразявай/работи ,с всичко ,което прецениш ,че ти импонира и дава резултати за теб-астрологията има правила ,но няма граници,ако това питаш. :)