Колебаех се дали да пиша за Хирон."Преследвам" го сигурно повече от 6години.Много ми беше омръзнало да чета дивотии за него,влиянието му по дом и знак и психо-лечителските му способности.До скоро не можех да разгранича влиянието му много добре от останалите планети в стелиума,с които съвпада,защото съм родена с тази смес .Но го хванах.Ако го нямаше там щях да съм просто една кокетка.Но той е адски изискващ и тежък.Дори е по-мощен,отколкото си представях.Едно Слънце в Овен ми е ясно какво е-познавам много такива,Венера и Луна в Овен също.Обаче Хирон задълбочава нещата със своите изисквания към планетите.Усещам го много изискващ,налагащ се с качества на съвпад между Марс,Сатурн и Плутон,а не като нелечима рана.Чувствам,че той е ръката "в сянка",която "е превзела живота и картата ми".Дори през повечето време не съм могла да се идентифицирам с У1,Венера или Слънцето.Не знам например онези,които имат Слънце/тежка планета съвпад до колко усещат Слънцето си.Хубавото е,че в случая Хирон и Слънце в Овен изглежда са съзвучни,но Хирон сякаш подсилва по подобие на Юпитер качествата на планетите,с които съвпада,дори бих го нарекла Черен Юпитер,защото сякаш дава защита.Като цяло за сега го слагам към суровите и строги планети(не включвам Уран в това,число) Сатурн и Плутон.