Не знам връзката от колко време е,за да не са се изявили напрегнатите аспекти Марс/Меркурий и Марс/Сатурн,но ми се струва,че няма половин година това запознанство.
Имате Юпитер в съвпад с партньорските Венера/Слънце и Хирон,като към този Пепеляшков съвпад няма нито един напрегнат аспект.Няма Ядрени сблъсъци,няма нищо.Може би от тази връзка ще излезе нещо дълго и добро.Ще чакам да ни кажеш за развитието.Транзита на Юпитер от там вероятно ще конкретизира нещата окончателно.
Марс и Сатурн са ви в квадратура и към Марс няма подкрепящи аспекти,които да го хармонизират,което ще е крайъгълен камък.Сатурн обаче е със Секстил от Юпитер,което ще го облагородява.
Паднал Марс квадрат Меркурий Везни.Ако останете заедно словесното противоборство ще е осезаемо.
Съвпад на Плутон и Венера,само с подкрепящи аспекти.Май има начин да преодолеете неприязънта,която ще предизвикат стресиращите фигурки :012:
Драки, благодаря ти за споделеното мнение :58:
Мога аз да кажа своите наблюдения
Връзката започна на тр. СЛВ върху негово Слънце и квадрат мой СЛВ. Има един куп транзити и при двамата в онзи момент. При прогресиите имаме негово Слънце точна опозиция моя Луна, смяна на мои прог. МЦ/ИЦ.
За Меркурий квадрат Марс(то има и съвпад) знам как го отработваме. Ние не спираме(буквално) да говорим :lol_hitting:. Той не млъква, аз не млъквам - и двамата обичаме много да чоплим някоя тема, да разсъждаваме на глас. Погледнато отстрани, сигурно изглеждаме натоварващи, но е глътка свеж въздух да видиш някой също толкова луд като теб, който обича да анализира, да вербализира всичко в и извън себе си :012:
За Сатурн - Марс - в тази връзка не съм Сатурн, не ми се налага. Аз го усещам като Мъж много силно и за първи път се оставям да бъда жена - да бъда глезена, обгрижвана, защото самото му присъствие ме подтиква, а и виждам, че на него това му харесва.
Аспектите на Юпитер дават лекота - много се забавляваме, смеем, шегуваме, има и голям кръг от приятели около нас. Емоционално си пасваме и имаме еднакво виждане за смисъла на връзките, за целта на взаимоотношенията. И пак казвам - синхронът(чисто енергийно) е уникален, щом дори другите го регистрират като силен резонанс помежду ни.
Редно е да спомена, че тази връзка дойде след период на мноого голяма моя вътрешна трансформация. Научих се да не съм пасивно - агресивна в общуването, да гледам по-леко на нещата, да се грижа за себе си и най-вече да се обичам и приемам. Имаше много уроци в последните две години, огромни проблеми в сферата на взаимоотношенията, докато осъзная къде ми е била грешката