И двамата би трябвало силно да цените приятелството. Изхождам от позициите на Луните ви по ведическата система - в накшатра Анурадха. Положенията на Асцендентите ви спрямо изгряващия знак на другия също подкрепя това - негов АС в трети знак и дом от изгряващия при теб, твой АС в 11-ти знак от неговия изгряващ знак. Везни и Стрелец са добра комбинация. Ти може би си по-внимателната и чувствителната, докато той те привлича като по-енергичен и деен. Наталните квадратури Венера/Марс в комбинация с Уран, които имате и двамата, както могат да дават искри на привличане помежду ви, така могат и да създават проблеми със синхрона - когато единият е настроен на вълна за близост, другият да е дистанциран и обратно. Може би ако заложите на изразяването на сходната ви чувствителност по Луните, отношенията ви ще вървят гладко. Мисля, че приятелство с максимална искреност и отдаденост е силна основа, върху която можете да градите повече. Така ви виждам, не знам.
Много интересна комбинация. Досега не бях срещала синастрия на хора, родени в един и същи ден и почти час. Разкажи как вървят отношенията ви. Ако имаш желание, разбира се.