Разбрах, ти за Мейл говориш. Тя има марс в неин 5 дом. А юпитерът й попада в 5 на гаджето.
Аз друго помислих отначало-имам 2 ЛИЧНИ планети в 11 дом, без оглед на знак, и дългогодишен "познат" с 3 лични планети в негов11дом-в друг знак. В ситуации, "ала11" съвпадът се усеща.
В случая, тези "повторения", при взаимодействие по начало на у-лите на 5, слънца , луна, венера-марс, да...биха подсилил нещата. Само по себе си, ако няма другото, едва ли е прогноза. Не съм гледала картата им.
Просто, ако няма взаимодействие първо по луна, марс, венера, слънце, асцендент и сатурн, плутон към тях.../...други, както и по стихии, това е допълнение в плюс, или минус-зависи от основното.
Мислех, че имаш предвид нещо като "двойно подчертаване" както му казват.
Той няма пл. в огнена стихия, тя е стрелец, имат квадрат слънца. Нейната луна е сетивна, конкретна и чувствена, подчертано от плутон-скорпи акцент. Той-луна, венера марс във водолей-всичкото "държано " от сатурн в квадрат с нейна луна---студено, неразбрано, емоц. обрано за нея. Така, че, ето едни трудни условия за връзка, как да се случи това с 5 дом-юпитер за него? като външна планета, може и да я усети той-подклепа и насърчаване от нейна страна на неговото его, да усети някакво възхищение. но той не баш усетлив, сатурн държи нещата тук, ред и дисциплина, зрялост у партньорката...
Инетрсъвпад-тя има слънце, венера, той има-венера сатурн. Има и хубав тригона на марс и негов стелуим, но личните са доста напрегнати.
Предполагам, че с нейната опозиция-марс, слънце й трябва по-динамичен, вълнуващ партньор, емоционален, да си говорят, поспорят, да се подкрепят, да се поскарат, но да е по-експанзивен.
Ако тя в момента изразява повече своя сатурн в 1 дом-личен дом, и е малко по.голяма, той може да е добре с нея, да я вижда като мома-сатурнианка...