За Ерос нищо не мога да кажа,освен че ми е в тригони с Марс/Юпитер/Плутон.Орбисите на съвпади в синастрии сигурно са много малки,имайки предвид нищожния характер на камъчета.Да се коментират други точни мажорни аспекти е безпредметно.Но за Лилит извадих в картите на мои близки съвпади.Натални Марс/Юпитер(мъж) съвпад с Моята Лилит.В отношенията винаги е имало двустранно възхищение от постиженията на другия,но темата сексуално привличане никога не е била на дневен ред.За мен той е изключителен Мъж,напълно мой тип,красив,с много остър и подвижен ум, много секси,но въпреки чисто естетическите ми симпатии не съм изпитвала желание към него.Убедена,че той чувства същото.
Чист Марс съвпад с Лилит също съм имала,но в тази синастрия имаше много по-мощни фактори той да е привлечен от мен и го отписвам като възможност.
Мъжки Сатурн,Венера,Слънце също са съвпадали с Лилит и до секс не се е стигало,нито съм разбрала да имат сексуално влечение към мен,нито аз към тях.
Извади картите на бившите ти гаджета,колеги и прецени сама според аспектите към камъните до колко всъщност (не)работят.