Така де, и Слънцето е директно :08:
И по натал имам, но по-малко - Юпитер, Марс и Сатурн. В момента Меркурий и Уран са стационарни. Мерка скоро тръгва ретро, Уран ще постои така за две-три години. И Нептун е, за сега, директен.
При мен това се е случило лятото на 2010 - от това време насам наистина съм се променила много - станах по-интровертна, започнала съм повече "търсения в себе си", но най-непрактичното, което много ме притеснява е, че изгубих интерес към работата си, в която съм много добра и сега въобще не знам, какво точно ще правя, за да си изкарвам прехраната. То четене на книги и дълбаене добре, ама трябва и да се яде, да се плащат сметки .... голям проблем ми е. Аз също ще се радвам, ако някой сподели за ретро Меркурий.
По принцип в натала се намира в 4 дом, У12, у3 и у4. А прогресивния е влезнал на 4-5 градуса в Стрелец, там обръща и сега се кани да се връща отново в Скорпион и това се случва в 5 дом. По мнение на колеги тук, работата ми наистина е по Меркурий - във Везни е, управлява един стелиум в трети дом ... работя във финансова сфера, но не е банка - по скоро е по Дева, в комбинация с Везни.