Прогресивната ми Луница окончателно влезе в Стрелец - от два дена май е така. :012: Забелязвам, че абстрактните категории и изучаването на някакви принципи, някак ми се иска да го оставя назад и го оставям. По-абстрактните духовни въпроси също нещо спряха да ме вълнуват толкова. Гледам всичко, което може да се приложи към конкретната ситуация, която ми трябва. И прогресивната Луна, и транзитният Юпитер доста се закачат с наталния ми Сатурн, та може да има нещо общо и това. Другото, което си е, напоследък не мога и да пръдна в уединение - навсякъде около мен щъкат хора, говорят ми хора, заобикалят ме хора ... думи нямам. Чак много ми идва. Но прогресивната Луна все пак все още е в 3 дом, но вече не в депресарския Скорпион, та с това си го обяснявам. Като завърши прогресията в Скорпион, сякаш изведнъж, отнякъде ми дойде листа с оценката за свършената работа през изминалия 2.5-годишен период. Чувствам се много повече в контакт с емоциите си, преди нямах такъв и не ми беше лесно хармонично да ги изразявам. Сега сякаш си ми идва отвътре.