Сложно е,но мисля внимателно намаление в комбинация с постепенно увеличение на билки симптоматично ще има ефект ,вит Б 1,по-вече,заедно с Бкомплекс/скоро майка ми ,която е със сърдечна аритмия и мъждеене добре се повлия-нормализира импулсите,Магнезий,калий,спортуване ако е възможно за отделяне естествени ендорфини,например дълго бягане,слънчева светлина,ако може със цветолечение-сега лятото достатъчно да се постявят пердета с подходящ цвят,за депресия жълт оранжев мисля е добре .Има акупунктурни точки от вътрешната страна на коляното,и в ъгъла на палеца от външната страна .Дишане на чист въздух,борова гора,отрицателни йони,цитрусови сокове .Главното е да пробва различни методи внимателно докато усети кой има ефект при него,достатъчно е мислено интуитивно да си ги представи повечето,интуитивен отговор с корема-ако се присвива-по-скоро не,при топлина в корема -да,щом е в депресия-чувствителен е,има и интуиция ,когато нещо е полезно усещане по-лесно започва да се диша.Да се изследва за ендокринни нарушения за всеки случай,кръвното и пулса да нормализира .Някои лекарства индивидуално се понасят зле,аз бях пробвал атенолол за кръвно-това много зле ми действа -мускулна слабост и тежест ,да спира или сменя първо тях .Може и по-прецизно ,но твърде общо е отказване от антидепресанти,какъв вид са,на кои медиатори и рецептори действат не се знае,има билки и за тях,но там е за специалист-билкар .