Да,Enigma Отиват ти цветове, който го "носиш" вътрешно.
Аз колкото и бяло да обличам ,никой не ме вижда като "бяла и добра" ,а винаги като "опасна" :86:
Зачетох се и аз в темата.
Рени, има истина в думите ти!
Обожавах бяло до навършването на 40 години. Винаги получавах комплимент, когато носех бяла дреха и ако някога съм мерила няколко цвята на една и съща дреха, мнението на околните винаги беше да избера бялото, защото изглеждам най- добре с него. Не бих казала, че по природа съм “ бяла и добра”, но определено бях по- добър човек отколкото съм сега.
След 40- те обожавам черното. Това лято за пръв път си купих черни сандали, а този цвят го избягвах винаги за чанти и зимни боти дори. Като отворя гардероба, се вижда , че черното ме е превзело.
Друг нов цвят за мен е зеленото. Никога не бях носила през живота си, сега установих, че ми ходи и имам няколко дрехи. Взех си и червено кожено яке. Наблягам на ярки, чисти цветове, като цветотип се изкарах зима заради контраста очи/ коса.
Черното , гледам, е любимо на млади и стари. А бяха времена, в които го ненавиждах. Последните години са ми тежки емоционално, отделно Сатурнови и Плутонови транзити, та никак не се учудвам защо се промених.