Значи аз съм по уран и плутон. :012: :012: Много добре са ги изобразили, според мен сатурн и сиво са си префектна комбинация. Черното е дълбоко, необятно, тайно. Докато сивото ме навява повече на депресия, меланхолия. Аз от край време съм фен на синьото, във всичките му нюанси, още като дете в разрив на моя пол си предпочитах синьото :93: . Любимото ми е тъмно синьо и индигово, тюркоазено също харесвам. Бордото от друга страна ми харесва доста, но червено не обичам хич. Бордото е явно по плутон и марс взети заедно. Интересното е , че на тестовете за чакрите винаги съм с най-висок резултат на 5та ( гърлената, която е синя) и 6та ( виолетовата или индиго). Може и от там да са тези влечения. Харесвам оранжево ( то е на сакралната), но повече за интериор , не за дрехи и аксесоари, идват ми с жълтото твърде агресивни. Кафявото ми идва много безличен. Забелязала съм, че стрелците много обичат да носят зелено ( венера, сърдечна чакра). Освен това човек си промня вкуса за цветове и облекло спрямо транзитите и периодите. При мен , например, имаше когато бях на 14 год един доста сатурнов период. Тогава ми беше най-голямата депресия, която помня. :012: И познайте какво- обличах се почти изцяло в сиво, а този цвят никога не съм го харесвала. След като опозицията с нат; сатурн отмина и сатурн ми излезе тогава от 12-ти пак си станах шарена и цветна. Преди 2-3 год поради многото транзити на плутон започнах да си взимам само черни дрехи, от глава до пети в черно :012:. Още обличам черно, но гледам да разнообразявам със синьо и бяло, аз много обичам райета, карета и подобни. Синьо-бяло и черно-бяло са ми любими комбинации, както и индиговото за дънки. Лятото съм по на ти с щампи, цветчета, птички и тн.