Да,Enigma Отиват ти цветове, който го "носиш" вътрешно.
Аз колкото и бяло да обличам ,никой не ме вижда като "бяла и добра" ,а винаги като "опасна" :86:
Така е ,"бягам" си от някои мои планетарни влияния. Но близки и приятели ми казват кой цвят ми отива. Знам, че е така, но в момента го не ща, синьото винаги е присъствало -лете, зиме, в гардероба ми. Зеленото ми тича-факт, но аз не го искам. Червено палто си купих-супер красиво е ,но вика-"ей ме, аз съм, няма да се дам...", а понякога търся9искам анонимност, за да имам време по 12 дом да си "ровя" нещо мое , да се вдъхновявам...
Не всеки дръзва да сложи червено, между другото, забелязали ли сте?
Купих си розови и цикламени дрехи и колегите ахнаха как ми отивало. Странно-приемах го за невинно :93:бях се отрекла от това, а наистина ме "отваря", но не ми е нужно да се отварям. :57:
Венера ми е най-елевиралата планета натално, винаги имам мнение по въпрос цвят-излъчване, не че го споделям де. Обаче пък, като Раху си харесвам черното. И всъщност то е основният ми цвят-плутонова личност, или цвят за изолиране, концентрация. Не знам.
Достатъчно черно носих напоследък по траурни обстоятелства, затова узрях и за други цветове. Червеното първо го усетих отвътре, после-палтото.
През зимата винаги харесвам малко ярка дреха-напук на мъртвилото-жълто, червено...
Бялото е страхотно, особено лятос, но за мен иска хармония вътре в себе си. Може да изглежда като униформа, а може и да ти позволи да "преливаш" всякакви нюанси. ОВ от другите помага за "диагностика".