Само ако ти се занимава, не се ангажирай иначе
Просто ми стана интересно, как изглежда през призмата на числата. Интересно, че както се оказа и при теб се повтаря това Карма А предполагам по-обстойният анализ ще покаже с какъв знак е
Уич, това, което ще напиша са мои разсъждения, не знам някъде да се е коментирал този въпрос - имам предвид с толкова много еднакви цифри около човек. Затова, просто се опитай да го прекараш през собствената си интуиция и разбиране, дали наистина има такова нещо
24 - отворени към всички, усещат проблемите на другите и се опитват да им ги решават, дават любов, но и очакват в замяна и ако не получат, страдат. Това последното е много отчетливо.
ЖП4 - движение, работа, контакт с много хора, независимо от раса/пол/положение/класа/статут, безпристрастност в смисъл независимост от емоционални филми
28 - майстори в това, да те убедят, как това, което те желаят е в полза и на двете страни
- но в един момент отсрещната страна се чувства малко прецакана
- и това го правят с цел собствено облагодетелстване (като това не го казвам в отрицателния смисъл - това си е просто качество, без + или -).
Значи, за да постигаш урока на ЖП4, от 28 можеш да се научиш на стремежа за постигане на материални/финансови позитиви за себе си. При 24 2 и 6 преиначават 4-ката, пречат й, като я отвличат в емоционалната страна. А 28 ти показва, как да използваш умението да се свързваш с другите, но за собствена полза, за да (4) работиш с цел постигане на среден статут в живота, да си подсигурена, да си емоционално по-независима.