Той е много по-голям от мен, а аз не знам никакви бойни изкуства, за да мога да го победя.
Можеш да не владееш никакви бойни изкуства, но ако се направиш на по-луд от тоя луд, ще видиш какъв е ефектът :012:
Преди години, като си разхождах кучето /дребна и безобидна порода/, една циганка ми скочи. Кучето тръгна след нея, заигра се, беше младо. Оная тръгна да го рита с крака. Направих ѝ забележка, без да обиждам. Отвори една голяма уста, тръгнаха закани и заплахи да ме бие. Тогава ме изби на смях, но изиграх един театър, по махленския маниер на местните /квартални/ жени, обичам да ги имитирам. :043:
Застанах в стойка Ф и я подканих да изиграем спаринг, малко поукрасих и заявих, че имам и черен колан по бойни изкуства. Да видиш как бягат надалеч и спират да кълнат, направо си беше напълнила гащите. И не само с мангалки ефектът е такъв. И други женици са ми скачали с агресия - от усмивка и равен тон не разбират, разбират само от заплаха и контра агресия - по ниските еволюционни нива е така. За съжаление.