Благодаря ви, wiserneuron и romantica! :58:
Романтика, детето живее при майка си през седмицата, където са като в дядовата ръкавичка малко. Жената има още две по- малки деца и само тя работи, втория й мъж не е работил досега.
Дори децата не си гледа, не знам какво прави изобщо. Но въпросното дете се страхува от него. Преместих часът на малко по-ранен за 11.20, защото Венера тогава е в 10д и напълно отговаря за топлите чувства, които изпитва към баща си.
Мисля че, при майка й е доста натоварена да гледа по-малките и да се грижи за майка си като й помага, защото тя от работа няма много време. А онзи там не си мърда пръста за нищо. Отделно тя е много чувствителна и преживява вътрешно всичко, но споделя всичко с баща си, той държи на това и отделя време за раговори. За някои неща леко послъгва(много е ревнива също), като всяко дете, има голямо въображение и настина има заложби за изкуство. Лакома е за сладко и понякога си хапва скришом филия хляб и сладичко, но и аз като дете съм го правила, бях леко пухкава, но не дебела. Странното е че, отказва да ходи на допълнтелни занимания като рисуване, пиано, спорт или нещо друго. Иска да ходи само, ако майка й я запише, но тя няма време да я води, а времето лети бързи и тя пораства. Има нещо друго, което е важно според мен относно допълнителните занимания, че сега времената са други и децата се учат сами от клипчета, онлайн програми за самообучение, които са безплатни. Когато е при баба си често се занимава и с пеене, танци, рисуване. Събота и неделя предпочита да се разхожда, да кара колело, да се вижда с приятелки, но не иска да ходи на курс сутрин за по час, два и да се развива в група, по професионално. Според мен, е дадена пълна свобода и тя избира как да се развива, което е добре донякъде. Изглежда осъзната и знае какво прави, но има разпиляност и разсеяност, които й пречат в дисциплината. Как ще се кали волята, ако всичко е разнообразие.
Храната тук е от ключово значение с това положение. Има квадратура Луна/Марс - трябва да се внимава как се съчетава, кога се приема храната, за да се избегнат бъдещи проблеми с храносмилателната система.
Забелязала съм, че има по-чувствителен стомах и я боли коремът. Правени са изследвания, ехограф и то няколко пъти, но всичко е наред.