За съжаление нямам астро програма на този компютър в момента. Темата от миналата година при първия съвпад приключи още януари-февруари, през който период учудващо имаше много напрежение в любовната сфера. Прекалено много хора се намесиха и всичките бяха неподходящи от моя гледна точка. Това беше периода на кулминацията. :19: Лично аз за съжаление с прогресии не съм запознат, от както се интересувам от астрология съм изучавал и наблюдавал само транзитите и техните аспекти, а прогресиите ми ги тълкува астролог.
Какви случки да очаквам през август според тебе?
По прогресии се дават много събития септември и октомври, като едното от тях е за 23,09,2016 и за него астроложката ми каза да си го отбележа специално, като изключително важно- За този период по транзит видях, че има доста интересни аспекти на транзитни планети спрямо натални, но като дойде времето ще споделя. :08:
На 23 септ. е това, което писах за прогр. Луна - съвпада с Плутон (и с натален и с Прогресивен) на анаретен градус в 6 дом. Плутон при теб управлява взаимоотношенията. Тъй като съвпадът е в 6 дом - вероятно ще засегне ежедневието, работата, обичайните дейности, здравето. Може да е замесена жена, майка ти, колежка, друга.
Хах, погледнах ти наталната луна къде е - точно където е моята. Добре, че каза, че си мъж, че изобщо не го помислих. Като се има предвид, че Луната в натала ти е на К5 - може и някоя нова любов да ти разтърси и преобърне спокойното ежедневие :29: Соларната ти Луна е в 5 сол. дом - ще има емоции по любовните теми :29:
Това е много отгоре-отгоре, но септември скоро ще дойде и ще споделиш
То и след това има интересни неща - като следиш транзити - виж новолунието в края на октомври - върху нат.Сатурн, а тогава в 8 дом - Венера и Сатурн започват нов цикъл.