При мен транзитът на Сатурн през 7 дом не действаше изолирано, започна с мунданен съвпад на Юпитер и Сатурн в знака на ДС. Отбелязвам го като година на социален възход. Пак си беше трудно, гърчаво, натоварено, но се отвориха вратички. По време на транзита му през 6 дом полагах труд за изкарване на прехраната, естеството на работата не ми харесваше, не предлагаше никакво развитие. Когато започна въпросният транзит, за пръв път успях да намеря работа по специалността, след 2 години блокирани възможности и безуспешно търсене. В рамките на транзита му през 7 дом спечелих и съдебен спор срещу първия си /некоректен/ работодател. Получих доста сериозно обезщетение, с което издържах и себе си, и безработната си майка. По време на този транзит и нейният личен живот потръгна – намери най-сетне мъж, който да я отглежда. Падна тежък товар и от моите плещи. Появи се благодетел в семейството, до него момент предимно аз теглех, а бях само на 21-22. Годините, когато трябваше да инвестирам в личното си развитие, а не да нося чужди отговорности, минаха безвъзвратно. Но не съжалявам, те са ме изградили като личност, каквато съм сега.