Akruks,
Terry а какъв орбис гледате? Аз мислех, че при транзити се използва 1 градус и тъй като Сатурн не е чак толкова бавна, реших, че може да е от това. Качвам и картата за деня когато излезе проблема - песъчинки в пикочния мехур, кървене и т.н. Иначе ако въздействието му се усеща и на по-голямо разстояние - ето го обяснението и за друг проблем :012: като при
Terry На 1.03 при разходящ съвпад на Сатурн с Уран изведнъж както си гледах новините и картината на телевизора изчезна иначе звук и всичко друго си имаше. И се оказа някаква платка, която се е развалила и я няма налична, трябва да се поръчва и да се чака 3-4 седмици, което не ни устройва. Един идиот ни моткаше няколко дни и само ни губи времето. Решихме да търсим втора употреба, намерихме и като я получихме се оказа, че и тя не работи
Сега търсим още и направо не знам....
Относно други проблеми с дома - по принцип от миналата година имаше леки наченки на мухъл в спалнята, но тази зима ни изби много. Но тогава Сатурн е бил доста далеч, а други индикации не виждам. НО около точния съвпад на тр Сатурн с Венерата ми единственото за което се сещам като събитие е протичането на стените от стопените ледове на покрива. Направо стана ужасно. Не знам дали това има нещо общо, дори се чудех как нищо не се е случило при този съвпад.