Хепи,точно тези страници имам предвид,сега ми е удобно да ги изследвам в/у себе си .Не ми казвай,че всичко си разбрала,не знам Брейди или преводача не си е свършил работата,но обяснението не е ясно. Транзитът бил ,,вътре,, от първото до последното преминаване над рождената точка,добре,но точки е,ф,д на графиката са чувствителни точки по какъв начин?Не се разбира добре,не се съмнявам в професионализма на Брейди,но по една или друга причина не се разбира добре ,или аз поне не ,,преведох,, добре аналогиите които се правят в случая,единствения начин за изследване и корекция е практическото ,това имам предвид .Три докосвания,кое е причина,кое действие,кое следствие не е толкова ясно .Пъвия сблъсък давал най-голямо въздействие-не е така,ако транзитиращата планета натално е ретроградна,както при мен Сатурн,не първото,а второто докосване би трябвало да даде най-силен ефект теоретично,понеже само когато Сатурн тр. е ретрограден е наистина Сатурн от натала ми .Брейди или който да е друг автор по различни съображения говорят на широка аудитория за общия случай,частния случай специфичното се нуждае от прецизиране .Венера при мен е на 1,40 *стрелец,дотук наблюдавах точка d от графиката даде ефект,който съм описал/Сатурн тр. на 28* скп./,на 1,40 първи съвпад -никакъв ефект.