Нигме,виж дали не квадратира върха на 2 дом,пък и Мерка е в ретро съвпад с Плутон
при синът ми нещата се отпушиха, той е натално с ретро Мерк. и ретро Юпитер- та неща обявени за продажба,седяха с месеци, сега за две седмици продаде колата,обектива на Канон,че си купи по- профи и гуми,вчера накуп последните две ги прати по куриер,ей това е да ти върви на ретро,като си изначално ретро :72: даже периода,който бях маркирала като възможен това да се случи съвпадна
рекламация на сокоизтисквачка, която Е мак не признаха,само я връщахме до Румъния и трупахме месец денгуби,в официалния сервиз ,където той я занесе ще я ремонтират гаранционно,първите губят завинаги клиенти,черен петък грънци,око да види,ръка да пипне трябва за да видиш слабите звена на стоката
И аз съм с поколенческия съвпад в дева, плутоне там-във 2 дом, меркур е диспозитор, нямат аспекти-това 108 гр. не го броя. Малко след този коментар неочаквано ми дадоха закъснял хонорар.
Дона Кънингам в " Плутоновоте кризи" твърди, че позицията на плутон в дом е равно на-провалът напук в конкретната област от картата. Сега намирам логика, беше ми начин на мислене да мразя и игнорирам парите. Имам напредък, след като освен дребни липси, има и придобивки.
А към енергията на парите-напоследък се раздавам, и се справям финансово, идва източник за нови заработки периодично. И преди съм давала, но мисленето ми беше спестовно. Явно при мен парите трябва да са в оборот-въртят ли се-давам-вземам-изобилието не секва.
А раснах на ръба на липсата, промених си ценностите по 2 дом, мисленето, отношението.
Даде ми нов поглед, благодаря.