Ретро Мерк ми се мота в 8 Нат.дом/секстил Нат.Венера,която е У8/...и ми се върти в главата идеята за кредит,но знам,че сега е неразумно,затова ще изчакам да стане директен,но имам питане-който е имал такъв транзит-как му се е отразил?
Venera, и при мен транзитен Меркурий също преминава през 8-ми дом,
в съвпад с натална Венера там. И при мен Венера е У1 и У8-ми, сега освен Меркурий, транзитен Марс и транзитно Слънце правят съвпад с нея. Отминалото новолуние от 18-ти май и то беше в 8-ми дом, никаква изява свързана с финанси обаче.
При първият съвпад на тр. Меркурий с Венера пътувах, Меркурий ми е У9. При съвпада на тр. Марс с Венера, получих стомашно неразположение, Марс ми е У6. Сега чакам Слънце да мине връз нея, Слънцето е У10. Досега не откривам връзка с дома, в който се случват съвпадите.
Папи, преди няколко години по ретро Меркурий, си бях изтърсила портмонето през балкона по невнимание. Мислех, че съм го забравила някъде, изобщо не се сещах, че е излетяло. Вътре ми беше личната карта, едни други карти от университета тогава, карта за метро, банкови карти и какво ли още не. Три дни търсене, даже в боклука рових, няма го. Пусках хорарна карта тогава, картата показа, че ще се намери.
Намери го сестра ми, с тогавашното ни куче (немски дог, голяма красавица беше, Бог да я прости
). Слязла долу да я разходи, и кучето я отвело пред другия вход, има чимширени храсти за украса отпред в градината, портмонето отхвърчало и паднало вътре в храстите, кучето го надушило! Жилището е в близост до търговска зона, толкова народ преминава там, никой не го е видял.
Или беше чудо, или неприятна шега на ретро Меркурий!