Сафо,
Давам обратна връзка за изминалия ми лунар и пускам новият, от 29.Юли, като явно при мен те дават много вярна информация за предстоящите събития, а и ти много точно го коментира. Силно се надявам да намериш време да коментираш и този който ми предстои.
Относно предния: да имаше пререкания в къщи и едно писмо на свекърва ми ме обиди (по скоро беше съобщение по вайбър), имах пререкания с шефът ми и имах и крампи в краката. Котето ми беше в болница-болно на лечение и все още го лекуваме, но и да беше права дадохме доста пари. Резервацията я променихме , заради датите, но там не сме имали много спорове, по-скоро дали да вземаме котарака с нас, но свекърва ми ми предложи да го гледа за 3 дни, докато ни няма и това най-много ме притеснява. За скритата любов:бившият ми ми писа по вайбър, за да ме подразни, само че на мен ми е забавно, но не съм споменавала на съпругът си, защото не искам да го тормозя с глупости. За почивката: вчера ходихме до един язовир, но не с моите родители, а с тези на мъжът ми.
Това е в общи линии-чакам с нетърпение коментари по новият ми лунар.
Явно по него ще трябва да се водя, за да предвиждам нещата и да ги приемам малко по-спокойно, че този никак не ми беше добър.
Според мен има предпоставки за зачеване,Венера у1,у8 лун домове,лун.ац.в 5нат.дом,8лун върху нат.ац.Луната у10лун. в 4 лун дом,има вероятност да си останеш в къщи поради някаква причина,ще бъдеш социална и комуникативна ,но от дома.Може да даваш пари за ремонт на техника,уред у дома.Лунарен ац.в 5 нат.везни,ще се забавляваш с партньор,ще почиваш,юпитер в 1 лун,у3,у5,лун.домове-пътуване,комуникация,разкрасителни процедури,известие.Венера у1лун в 11лун.дом,ще се забавляваш с приятели,може би заедно ще почивате някъде,ще искаш да се показваш,да изпъкнеш с нещо,може би в разговори.Партньорът ти може да има спорове с родител,или началник.