Съгласна съм с Акрукс и да допълня малко.........Промени в ежедневието,на работното място,може да останеш у дома поради някаква причина,здравословни проблеми са възможни също,може да се ваксинираш,пазаруване на подаръци,променливи настроения,нещо с колега/ка събитие да има (при нея),събития при леля,приятелско обкръжение,празненство,банкет.Промяна на вън.вид при някой ,пари за подаръци ,твой 6ти е 2ри на детето ти-ще получи разни неща.Твой 6ти е 12 дом на парт.бивш,настоящ няма значение,погледни го и от тази страна.Договори,сделки,общуване,пътуване са възможни през лунарния месец.Марс в 11 дом и Венера на к6 лунарни касаят освен теб и твой приятел/ка,така че някаква ситуация в приятелския кръг.
И понеже съм се съсредоточила към подаръците към момента,мисля си,че ще дадеш пари за нещо лъскаво,светещо,дреха с пайети,фойерверки,свещ декоративна,очила,нещо ,което излъчва светлина,или има екран,нещо,което ще се използва в ежедневието,като уред за горещо кафе/чай,кана.......и нещо ненужно, играчки за елха, лампички🎄
Сбирка с приятелски кръг.