Такааа... Получих писмо от Топлофикация, че партидата трябва да е на мое име или на съпругът на майка ми, а не на починал човек. Получих цистит 2 пъти, като първият не беше излекуван правилно та се върна отново след броени дни, но 2рият път е овладян! Започнах хранителен режим с активни упражнения, но издържах така 2 седмици заради ограничени финанси! Второто ми дете си сцепи веждата на мивката 🤦♀️ Бутна ми телефона от масата на плочките и за щастие се счупи отзад на ъгъла... Мъжът ми се опитва да откаже от цигари и мина на IQOS с ц да ги откаже окончателно. Ходихме на 1ви.рд на 2рото дете на бившият ми мъж - баща на първото ми дете. Със свекърва ми си проговорихме след 1 година след последния ни скандал... Изобщо весел месец е! Трябваше да спася един лаптоп на едно момче, но беше толкова зле, че се наложи пълен формат на харддиска заради грешките и лоши сектори..каката го.разля със сок без да иска ... размина му се... после, докато гушкам малкия с дясната ръка и той изведнъж реши да извие назад... а лявата ми ръка е лаптопа на момчето... изплъзна ми се от ръката и левия държач не е много окей, търся варианти да му сменя, засега безуспех... а малкия го изправих навреме :-( Но толкова се притеснявам и треперя от притеснения и нерви каква ще му е реакция... Дори съм в готовност да му купя лаптопа(без тва имаше намерение да го продаде), нищо че финансовото ми е мега зле... От 2 дена ми е е откъм нерви, напрежение и притесния заради тоя лаптоп...че взех решение да си изтегля окончателно димпломата и да не се занимавам повече с компютри и програмиране... Толкова па да съм карък, че не е истина...а през ръцете колко лаптопи и компютри съм оправила...за без пари.... :-( Съжалявам за дългия ферман... Имах нужда да споделя... и май съм за психиатър вече...
Така като го гледам... филма ми ще продължава в същия дух с пълна скорост...