Akruks, обратната връзка към момента .
Оказа се права с този Меркурий. :72:
Днес взех първия от трите "ретро" изпита. След 4 вече взети от сесията на 5-тия днес се оказва, че съм загубила студенски права - объркали били нещо документи, изпитни протоколи и т.н. Та ми трябваше 2 часа да изясним проблема.
Благодаря :58:
малее, този ретро Мерк е вярно голям шегаджия :57:
Добре, че сега е излязла наяве грешката и са я оправили бързо, че преди 6г на моята дъщеря документите бяха подадени по ретро Мерк от една съквартирантка на моя мъж, че той не е имал възможност да излиза по време на работа, онази патка заспала сложила чавка на съвсем друга специалност, дъщеря ми замина в последния момент на изпит, че нали я хванаха първо учителските стачки и започна късно 12кл, а после държа матури. Изпитът ѝ беше по рисуване, видяла си после оценката, сметнала си е бала и се е зарадвала, че е вътре, но най-неочаквано получава по пощата документи, че е приета в юридическия факултет, а не във факултета по изящни изкуства
След две седмици тичане по канцелариите нещата се оправиха, а сега, след като завърши се ядосва, че не се е възползвала тогава от грешката, понеже една нотариална заверка за няма и няколко минути при тях е 100евро в частните кантори и имат редовно клиенти, а тя с нейните картини и илюстрации само може да мечтае за тези бързи пари.