Имам питанка, че след един градус имам опозиция дир. Марс нат. Сатурн, 2-8 дом, Марс е У1/8, Сатурн У10/11/12. На операция или инцидент ми намирисва :017: Нещо не ми идват на ум хубави асоциации, освен да раждам секцио, но за тая цел имам 6 месеца да си намеря донор
СД Марс 2 опозиция Сатурн 8, Сатенче при теб и знаково се повтаря домовата опозиция- на първо място уязвими са финансите,лични и тези на партньора/бившия / в смисъл стагнация на доходи,забавяне на дължими разплащания,издръжки,внимавай не давай пари на заем на приятели,не тегли кредити, не ставай поръчител, плащай редовно данъци,осигуровки,заеми ,ипотеки, всичко по инструментариума на 8 дом и гледай да си изрядна в задълженията, рискови действия ,свързани с финансови средства,носят загуби,периода е неблагоприятен за покупка на земя,жилище,ремонти,строежи,проекти свързани със строителство,можеш да станеш жертва на финансово престъпление ,привличаш некоректни хора
Марс е ген.сигнификатор на брат,дете от мъжки пол за теб и те са уязвими,отделно е диспозитор на венера и меркурий,сатурн/у10 – баща,шеф,у11- приятели,групи,форуми,хора с общи интереси,у12-хронифициране на стари болежки,което разширява диапазона на възможните събития,който ще са повторение на грешни действия заради нат.квинконс,ако не си научила урока,освен всичко друго този асп. е травмиращ,носещ болка,физическа за теб,марс у1,болки в кръста,прищипвания,скованост стави,костите,сухожилия разтегнати,зъби,ако трупаш гняв,главоболия,мигрени,ще излизат пъпки,ще вдигаш температури,по добрият вариант счупи нещо,крещи ,викай,ако си гневна,работи много,ходи пеша,спортувай,катери върхове,планини с приятели,спазвай диета,ако се налага, стриктен режим на хранене,изразходвай марсовата енергия,2 дом са творчески способности,някакъв вид изкуство,който да гълта свободното ти време,важно е да НЕ мързелуваш за да не трупаш енергия,която да се взриви,напрежение ,конфликти с брачен ,бизнес партньор,свързано с финанси,наследства, застраховки МПС,недвижимост,имоти да пострадат инцидентно
2 дом е 8 за партньора,там е възможно инцидентни,травматични случки,кризисни, с възрастни хора, 2 дом е 5 от 10- заедно с 8 раждане на дете в бащината фамилия,или тази на шефа ти,или оперативна намеса поради хронифициране на стара травма,опозето ще съпреживееш травматично,чрез засегнат друг човек ,който ще сподели с теб,ще му бъдеш утеха
макар,че Синухе е писал,че ".....Дирекционно нещата трябва да се гледат максимално просто/за разлика от транзитите/, дори е желателно да не се взимат предвид управители на домове , а предимно домовете и знаците в които се сключва аспекта и най-вече природата на аспекта и планетите главно.И обикновено дирекционен аспект дава проявление само веднъж/но силно/,защото не е процес. "така ,че ако отпаднат упр.домове...остават 2-8