Акрукс, благодаря, много изчерпателно
Скорпионче и на теб
Ето, че попитах и получавам 3 обнадеждаващи мнения. Не съм свикнала Венера да ме радва - в натала ми е заточена по дом и знак, квадратира Луната и съвсем по скорпионски бива пробождана при аспекти. Носи една болезненост, като У2 - все пари се засягат, диспозитор е на ЮЛВ и в опозиция с него.
В настоящия солар ми е на АС от към 12 дом и се усещам, че от РД насам ме избива адски много на шопинг - тихомълком и тайничко, нетипично за мен, все някоя дрешка ... сами ме намират, навират ми се в очите
Делфинче, тогава точно с мъжа ми адски много ни се влошиха отношенията, операцията, заема, изцяло ми се преобърна ценностната система - това, в което безприкословно съм вярвала - отиде на кино. Чувствах се без почва, без корен, безпътна, лутаща се и сляпа, не знаеш кой път да поемеш, на където и да се обърнеш ... тръни. Както казва Стар - обръщане с хастара наопаки. Е, няколко месеца по-късно - през август - започна да ми се подрежда нов ред в главата, пушилката се уталожи, имах взор, ясна визия какво искам, съответно и цел и започнах да си я преследвам. Бих казала, че всичко се случи за добро, но моментът на преживяване, осъзнаване, бе разцепващо болезнен. За мен е точно по учебник - СД Плутон в съвпад с нат СЛВ.