- Марсът ми е ектремен У8 - чак пък екстремен - идва от Скорпион, този Марс е друг - той дълбае, не прави крашове
Идва от Овен и си се мята с главата напред, Меркурийт ми нали и той е рогат та си в комбина и хич не мислят , като правят глупости :29:
тр Уран е близо до нат Марс - преди да отиде до него, ще мине през Венерка - по-скоро се приготви да посрещнеш някакво лИбовно или парично предизвикателство.
За сега само в харчене се проявява, хич не мога да си държа портмонето затворено
Като цяло, по-скоро би се появила някаква възможност за връзка, при която ще е добре да си дадеш възможност да погледнеш по друг начин на този род взаимоотношения - Венера ти е важна, тя е У на СЛВ. Вместо да очакваш мъжа да направи нещо, да мислиш сто неща, просто си го поискай. Действай в собствена полза. И тогава може и промяна по 10 дом да получиш . ... че то дир Слънце навлиза в съвпад с Венерата, откъдето ще мине тр Уран ...
Я отивай на тези ски и се оглеждай ... Сатурн минава през 9 дом
оопс, дир Венера, У7, сменя дом .... кой знае какво още ще излезе :57: Значи, 8 дом го използвай за секс .... толкова хубави неща имаш ... хей, момиче, вдигни глава, погледни Слънцето и излез навън, вдишни въздуха и се наслаждавай на живота - използвай добрите аспекти ... и ще чакаме ОВ - никакви лоши неща в главата си не допускай .... поне сега, после ако искаш, пак давай - за момента им дай отпуск
Искаш ли и другите аспекти ..... уау :57: :08: :58: и все в орбис и точни ....
ако не се лъжа, влизаш в ЛГ5 ..... :38: :58: - късмет, момиче - със сигурност след РД-то ще дойде нЕкаква лИбов, и предполагам, че ще някаква чужбинска.
Тая любов ми писна да я чакам и след десет хиляди години вероятно няма да се появи.
Ама както е тръгнало ще си нарушавам моралния кодекс, май точно по Уран
Имам си едно старо гадже, дето се ожени, ама си имаме някаква силна емоционална връзка и много се разбираме, което е абсолютно нелогично от астрологична гледна точка- Луни в точен квадрат, Слънца в знаков. Притежава всички качества, които искам да има един мъж, но без да съм безрасъдно влюбена. Та жалех жена му и не сме имали интимни контакти, ама нашата принцеса я хванаха да хойка, та си преосмислям моралната позиция. Пък и не бих се чувствала унизена в ролята на любовница, щото реално сме приятели преди всичко и между нас има един тон доверие.
мога да споделя за транзитно ъглово каре на Сатурн върху Слънце/К4 към Марс /У8 /на Асц- така ме хакна в кръста,че се наложи да ми преинсталират уиндоуса,за една седмица се възтанови,но влачих болка месец и...... а се пазех да не падна да не се потроша,чупи кости ,спрях и козите пътечки,много съм послушна -сати У5,забавленията и е в 6 здраве
на сватбата внимавах много с танците,да не ме хакне пак в поза Леденото кралство
Викаш пазя се, не пазя се, пак може да се потроша
Как мина сватбата, не каза коя дата сте избрали
Много щастие на младоженците