Не се паникьосвай, може да проработи и по други аналогии. Но все пак имай едно наум за евентуални по-конфликтни реакции от твоя страна.
Преди около 2 години имах дир. Марс в опозиция с нат. Плутон и същевременно дир. Плутон в съвпад с Асцендента. Едно голямо нищо. Но сега осъзнавам, погледнато в ретроспекция, че тогава съм започнала да трупам повече напрежение. Всъщност тогава си позволих насъбраното напрежение да излезе на повърхността, спрях да трупам гняв и да премълчавам, започнах свободно да го изразявам.
Доста недоброжелатели се появяват при такива дирекции, защото това е моментът, в който можем да покажем на другите някоя потисната по-нелицеприятна страна от личността. Или просто да спрем да им угаждаме за щяло и нещяло и да решим да ги погалим срещу косъма, при мен така се случи.
Тъй че ако държиш да си популярна и харесвана в някоя важна за теб среда, опитай се да сдържаш някои свои изблици. Определено не е най-подходящият момент за захаросано общуване и създаване на личен фен клуб.
Но нито една дирекция не работи изолирано от цялото, виж какво друго има по същото време.
И все пак това е по-добрият вариант - Марс да е промисор, а не Сатурн. Имала съм такава дирекция, само че опозиция от Сатурн към нат. Марс, при това в ъглови домове. Беше доста брутално. Но при мен са свързани с други домове в хороскопа.
А що се отнася до гореспоменатите плутонови дирекции, впоследствие осъзнах как са се проявили в моя вреда, но със закъснение и с неочкван удар под кръста. Тогава си прекъснах отношенията с онези псевдороднини, отклоних едно тяхно манипулативно искане /по-скоро изнудване/ и в тяхното лице спечелих врагове. Тъй че до никакъв суицид и хирургични интервенции не се е стигнало при мен, просто свалих маските на лицемерни и двулични хора. Беше като удар с камшик за тях, отворих кутията на Пандора.