Автор Тема: Възврат на Венера  (Прочетена 101049 пъти)

Veselin

• Hero Member
  • Публикации: 6496
Re: Възврат на Венера
« Отговор #90 -: Ноември 27, 2015, 06:29:56 pm »
Не знам дали има връзка, но на рождения ден ми подариха билет от лотарията за 3 лева и парадоксално, но спечелих 15 лева от него.  :012: Въпреки това, тази лотария за мен си остава измама, направена да печелят собствениците ѝ, отколкото играещите.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #91 -: Ноември 27, 2015, 06:55:18 pm »
Подарили са ти го с добри мисли за теб :72:
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Veselin

• Hero Member
« Отговор #92 -: Ноември 27, 2015, 06:59:24 pm »
Подарили са ти го с добри мисли за теб :72:
Да, така е.  :58:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #93 -: Ноември 27, 2015, 11:35:32 pm »
Не знам дали има връзка, но на рождения ден ми подариха билет от лотарията за 3 лева и парадоксално, но спечелих 15 лева от него. 
С тези пари трябва да почерпиш, ако искаш да ти се уножат.

akruks

• Hero Member
« Отговор #94 -: Ноември 27, 2015, 11:46:46 pm »
В деня на венериния възврат (картата е малко по-назад) отидох да върна закупен в края на октомври мини-чопър, който си стоеше две седмици опакован, а когато най-после реших да го вкарам в употреба се повреди на първи опит- пробвах го на сухо и работеше, после като сложих в него една шепа храна да смеля, завъртя се няколко пъти и спря да върти ножа, а мотора си бръмчеше. Бях си пуснала хорар дали ще ми върнат парите или ще го заменят с друг уред, въобще каква ще е съдбата на моя уред, но не си намирам сега бележката с данните на хорара- помня само, че не изглеждаха нещата в моя полза, но излезе точно обратното- взеха уреда и касовата бележка с гаранционната карта, без да ме питат изобщо нищо ми върнаха парите. 
Ако бях прочела още в магазина, че е произведен в чайна, нямаше да го взема и без пари!  :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #95 -: Ноември 28, 2015, 01:42:27 am »
Като си качи картата ме хвана някакъв срам да я коментирам и ми се върза езика, но сега, като споделяш - пак погледнах :)

Приготвянето на храна гледам по Венера, а техниката по Уран/12 дом.

В деня на венусара - двете Венери са в опозиция на венусарен уран, в съвпад с Юпитер в 8 натален дом, където Уран екзалтира.

Освен това от 12 венусарен дом (техника) и 2 натален (храна) има съвпад на Марс и Слънце - конфликт - заедно в опозиция на Луната - пълнолуние, кулминация - яд и емоц. дискомфорт.

На венусарна К12 има съвпад на Юпитер и МЕркурий - в тригон с венусарната луна в Телец - с преговори всичко ще се реши и ще си доволна :)

И последно по темата  - във 2 венусарен дом  - Слънце, Меркурий и Сатурн - разочарование и преговори - тригон към Луната - хепиенд и доволство :)

Гледай каква стъкмистика спретнах по разказана случка :)

Иначе ако гледам само картата - друга песен ще пея :)
Над силата е само умението да я владеем!

Veselin

• Hero Member
« Отговор #96 -: Ноември 28, 2015, 05:58:34 pm »
С тези пари трябва да почерпиш, ако искаш да ти се уножат.
Мисля да ида с тях на концерт. Това добре ли е?

akruks

• Hero Member
« Отговор #97 -: Ноември 28, 2015, 06:56:00 pm »
Освен това от 12 венусарен дом (техника) и 2 натален (храна) има съвпад на Марс и Слънце - конфликт - заедно в опозиция на Луната - пълнолуние, кулминация - яд и емоц. дискомфорт.

На венусарна К12 има съвпад на Юпитер и МЕркурий - в тригон с венусарната луна в Телец - с преговори всичко ще се реши и ще си доволна :)

И последно по темата  - във 2 венусарен дом  - Слънце, Меркурий и Сатурн - разочарование и преговори - тригон към Луната - хепиенд и доволство :)

12-ти  дом техника???  Това е дома на скритите неща, в случая некачествена стока, която представят в брошурите като добра,  а в действителност- лъжа и измама. Не съм преговаряла с никого- както написах- влязох в супера, отидпох на гишето за информация, дори не поздравих, дума не сме си разменили- момичето взе кутията с уреда, погледна касовата бележка и ми даде парите; не съм се ядосвала нито тогава, нито преди това- то остава за някакви си 27лв да тръгна да се ядосвам  :012:

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #98 -: Ноември 28, 2015, 07:03:12 pm »
12 дом, защото е с ест. управител Уран :) В тази връзка :) Търсех знаци свързани с Уран :)

akruks

• Hero Member
« Отговор #99 -: Ноември 28, 2015, 07:04:53 pm »
12 дом, защото е с ест. управител Уран :) В тази връзка :) Търсех знаци свързани с Уран :)
12 дом е на рибите и Нептун го управлява, Уран е на 11д., плюс това, уредът е дребна домакинска техника по Луна и Меркурий, в тази връзка във венусара Мерка е У12 и съвпада със Сатурн у4 (4д е по домакинските принадлежности)
« Последна редакция: Ноември 28, 2015, 07:07:42 pm от akruks »

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #100 -: Ноември 28, 2015, 07:14:44 pm »
Охххх, правая си - през цялото време се чудех защо нещо не ми харесва :) При мен К12 е във Водолей и съм зациклила на това :)  :043: :043: :043:

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #101 -: Декември 20, 2015, 11:59:54 pm »
Тази сутрин е първият ми осъзнат Венусар :) Първият, откакто се занимавам с астрология - вече половин година  :) Толкова го чаках и  накрая даже бях забравила.... Вечерта рязко загубих глас :012: Целият ден премина в мероприятия, на които бяхме семейно :)

Ето и картата, ако на някой му се гледа, иначе аз ще си я нищя :)

Happy58

• Гост
« Отговор #102 -: Декември 22, 2015, 07:00:46 pm »
Дай самостоятелната карта на възврата .. тук какво да гледаме - това са си транзитите.

a.l.e.n.a

• Hero Member
« Отговор #103 -: Декември 22, 2015, 10:22:03 pm »
Разбира се :) Аз понеже го гледам, като солар - към натала :)

Aquarius

• Full Member
  • Публикации: 237
« Отговор #104 -: Януари 09, 2016, 08:15:30 pm »
Бихте ли ми помогнали и с моя възврат?  :)
« Последна редакция: Януари 13, 2016, 06:11:36 pm от Aquarius »