Автор Тема: Слънчеви и Лунни затъмнения 2014г.  (Прочетена 65152 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Слънчеви и Лунни затъмнения 2014г.
« Отговор #225 -: Юли 14, 2014, 12:50:37 pm »
Лунното през октомври е в точен съвпад с Юпитер в 8д- пише, че ЛЗ в лек аспект с Юпитер провокира угаждане и излишен харчлък, а щом ще има какво да харча, значи ще съм добре  :012:
"Има вероятност да завършите плановете си за дълго пътуване"- това вече русата ми главица не го мели, ще пътувам чак след 8окт или ще ми се размине пътуването, което съм планирала дълго преди това  :017: :017:

ЛЗ 4 април 2015 съвпад с Венера и опозиция с Юпитер

СЗ 9 септември 2015 в съвпад с Мерка У1, У10 в 1д - хаха, каква партизанска дата  :D
ЛЗ 28 септ 2015- съвпад Луната в 7д
 Следващата година всички затъмнения аспектират по нещо в натала, няма да е скучно  :)

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #226 -: Юли 14, 2014, 05:50:19 pm »
Ще блестиш в чужбина или в ефира  :)
Освен успех в творчеството може да започнеш нова и вдъхновяваща връзка с мъж  :)
Урааааааааааааааа! Дано Акрукс! Дай Боже и за двете вероятности :58:

julia

• Sr. Member
  • Публикации: 272
« Отговор #227 -: Юли 14, 2014, 06:33:17 pm »
Луната и Плутона ми са съответно на 1 и 2 градус във Везни.Пълното слънчево затъмнение през 2015 може ли да се брои за опозиция при условие ,че орбисът е от 2 до 3 градуса ,а и знаците в които се случва не са в опозиция

Smarta

• Hero Member
  • Публикации: 537
« Отговор #228 -: Юли 14, 2014, 11:33:12 pm »
Две от тия затъмнения съвпадат с прогресивната Луна и прогресивното Слънце. Поне ще видя кат работят с прогресивни планети.

akruks

• Hero Member
« Отговор #229 -: Юли 14, 2014, 11:59:10 pm »
Луната и Плутона ми са съответно на 1 и 2 градус във Везни.Пълното слънчево затъмнение през 2015 може ли да се брои за опозиция при условие ,че орбисът е от 2 до 3 градуса ,а и знаците в които се случва не са в опозиция
Според мен повече ще ги засегне опозицията на ЛЗ в края на 2015-та, но и в двата случая зависи в кой дом попадат затъмненията и Луната ти, и последната кой дом управлява

julia

• Sr. Member
« Отговор #230 -: Юли 15, 2014, 08:44:19 am »
Според мен повече ще ги засегне опозицията на ЛЗ в края на 2015-та, но и в двата случая зависи в кой дом попадат затъмненията и Луната ти, и последната кой дом управлява
Благодаря ти Акрукс :58:
Затъмненията ще с в 1 дом,а Луната съответно в 7 дом .Луната ми е У на 5 дом.По същото време прогресивното ми Слънце ще е съвпад с наталната ми Луна  в 7 дом и си мисля ,че някое затъмнение или новолуние може да задвижи аспекта

akruks

• Hero Member
« Отговор #231 -: Юли 15, 2014, 11:18:46 am »
Затъмненията ще с в 1 дом,а Луната съответно в 7 дом
Чакай сега, ти при затъмненията Слънцето ли гледаш в кой дом е и какви аспекти сключва- обратното е, гледа се Луната, така както на всяка лунация- Пълнолуние или Лунно затъмнение е когато тр Луна е в опозиция с тр Слънце, гледа се Луната в кой дом попада и какви аспекти сключва.

julia

• Sr. Member
« Отговор #232 -: Юли 15, 2014, 11:30:30 am »
Чакай сега, ти при затъмненията Слънцето ли гледаш в кой дом е и какви аспекти сключва- обратното е, гледа се Луната, така както на всяка лунация- Пълнолуние или Лунно затъмнение е когато тр Луна е в опозиция с тр Слънце, гледа се Луната в кой дом попада и какви аспекти сключва.
Луната гледам,тя ще бъде в 1 дом опозиция на наталната Луна и Плутон ,които са в натален 7 дом,а по същото време прогресивното ми Слънце и транзитния Северен възел ще са в  съвпад с наталната Луна в 7 натален дом .

akruks

• Hero Member
« Отговор #233 -: Юли 15, 2014, 11:36:13 am »
Луната гледам,тя ще бъде в 1 дом опозиция на наталната Луна и Плутон ,които са в натален 7 дом,а по същото време прогресивното ми Слънце и транзитния Северен възел ще са в  съвпад с наталната Луна в 7 натален дом .
А-а, наталната ти Луна е в 7д, ОК, това е друго, но понеже не си уточнила коя Луна и ме обърка  :)
То прогресивното ти Слънце ще се задържи едно 30г в 7д, зависи колко градуса ти е широк 7д, но тр СЛВ може да ти донесе сериозна връзка, брак ако си все още необвързана

julia

• Sr. Member
« Отговор #234 -: Юли 15, 2014, 11:59:33 am »
А-а, наталната ти Луна е в 7д, ОК, това е друго, но понеже не си уточнила коя Луна и ме обърка  :)
То прогресивното ти Слънце ще се задържи едно 30г в 7д, зависи колко градуса ти е широк 7д, но тр СЛВ може да ти донесе сериозна връзка, брак ако си все още необвързана
Дано :-*
Необвързана съм, и аз се надявам на някякво раздвижване в партньорски план, а според моите скромни астрологични познания има предпоставки ;)
Миналият път когато Северният възел е бил в 7 дом съм се омъжила ,но тогава съм имала и прогресивно новолуние в 7 дом

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #235 -: Юли 17, 2014, 11:48:49 pm »
Julia, а когато си се омъжила ,Юпитер и Меркурий ,как са били активирани и по транзит,и прогресия ?  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Babyblue

• Hero Member
  • Публикации: 698
« Отговор #236 -: Септември 18, 2014, 06:02:54 pm »
Видях ,че лунното затъмнение на 8ми октомври ще е в точен съвпад с меркурий при мен в 9ти дом.
15  гр в овен.
Меркурий ми управлява 3ти дом. И е най-близко разположената планета в картата ми до МС.Явно е доста важна при мен.
Помогнете ми да разтълкувам какво може да се случи.Моля ве :( :)
Но от друга страна ще активира  опозицията с уран У7 и 8. Защото нали при мен меркурий е опозиция с уран в 3ти .

Нещо по 3ти дом ще но какво??? Пък се случва в 9ти....хм.Помогнете!!

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #237 -: Април 05, 2015, 03:51:23 pm »
Как да изчисля ЛЗ и СЗ в кой дом ми попадат?

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #238 -: Април 05, 2015, 04:01:19 pm »
В кой дом от наталната карта ти попада 15 градуса на Везни?
В този дом ти е и затъмнението.
Затъмнението е една лунация, транзит. Както всеки транзит. Транзитно слънце и транзитна луна. Както Венера ти транзитира пре определен дом, Марс, Мерурий, бавните планети. Така и Слънцето и Луната.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #239 -: Април 05, 2015, 04:29:53 pm »
В кой дом от наталната карта ти попада 15 градуса на Везни?
В този дом ти е и затъмнението.
Затъмнението е една лунация, транзит. Както всеки транзит. Транзитно слънце и транзитна луна. Както Венера ти транзитира пре определен дом, Марс, Мерурий, бавните планети. Така и Слънцето и Луната.
Мисля че в 12 но не съм сигурна  ??? уфф не мога да ги разбера тия затамнения