Terry, мога да споделя за тр.Уран съвпад пр. Венера, нищо
нетипично- в романтичната сфера мъж с изразени Уран/Водолей, във финансовата не така стабилни доходи, ту има(ше), ту няма(ше), социални контакти с хора от съвсем различна среда във връзка с дейността ми, понеже Венера ми управлява 6/11-ти и се намира в 5-ти ; прекъснах доста приятелства ;хобито ми се трансформира( по същото време и Плутон прави квадрат) в поле за изява, за първи път казах на глас, че нямам сили и така се чувствах. Но най-тежко преживях ситуация, в която разбрах, че съм предадена, това ме смачка, но поне вече знам, че има болка, която е по-силна от физическата. Вълнуващ период с още доста интересни ситуации, но моята Венера не е добре поставена по натал, така че проявите не са така ярки, догодина като ми направи съвпад тр. Уран с натална може да е по-различно. Не бих казала, че съм (била) недоволна, а освободена от доста предразсъдъци, но и станах още по-независима, самостоятелна, което не е така в плюс за жена, живееща
тук, а и имах период, когато бях асексуална, това е много вълнуващо като преживяване поне за мен.