Уран явно при мен си действа. В натала ми е в 6ти дом, ретро. Управлява 10ти, диспозитор на Юпитер, Луна и Марс, които са в този дом. Най-аспектираната ми планета в натала, част от хвърчило с Луна, Марс, Меркурий, Хирон и Сатурн, Участва и в др въздушен тригон с Юпитер и Сатурн. Транзитен Уран лятото на 2011 влиза в 12ти, тотална промяна в кариерата на 180градуса/имаше си и други подкрепящи аспекти/. През 2014г прави съвпад с нат Меркурий в 12ти, съответно опозиция с натален Уран, това си върви с транзитен тригон на Плутон към нат. Венера. Дева интерсептиран в 5ти натално. Неочаквана и нетрадиционна любов с меркуриев тип с акцент на Дева. Промяна в мисленето. Почти веднага след това прави съвпад с нат Хирон, който е на 3гр от Меркурий, също в опозиция с нат Уран/тригона на Плутон към Венера е приключил/, трансформация в разбиранията за любовта, отключване на интереса към астрологията. Транзитен ЮЛВ по същото време си преминава през Хирон и Меркурий. След 3г следва най-интересната част, защото се е насочил към съвпада на нат Слънце/У4, У5/ и Венера/У1,У6 и единствен краен диспозитор/