Уран никога няма да стабилизира и утвърди. Връзки и бракове, започнати при транзит на Уран през 7 дом не могат да се нарекат стабилни и спокойни, а съществуващите се подлагат на неочаквани изпитания, според природата на Уран.
Като напусне 6 дом, тогава нещата около работно място ще се успокоят, но ще влезе в 7-ми и ще започне да клати лодката на взаимоотношенията. Ако са били стабилни до този момент, ще продължат да съществуват, ако не - отиват в небитието.
Снощи си мислех за транзитите на Уран - във връзка със становището, че ако няма подкрепа от дирекции, нещата не се случват.
Така, само от Уран, при ингреса в 6д смених работа, на която стоях почти 6г - при първото му ретроградие. Отидох на много хуава позиция, и след 9 мес. ретроградието се изкиха и я смених с нова работа. Така, вече 3г съм на втората нова работа. В момента Уран се шматка около Луната ми на К7, сега се връща и опозира Плутон у2 в 12д. Малко ми изтичат парите през пръстите, но поне има защо.
И аз, като другите се надявам на раздвижване на любовния фронт при влзането в 7д. Още повече, че точно при ингрес се случват събитията, а при мен след ингреса пак ще има ретроградие
Може би имам какво да чистя там... И то в Овен, и то с възврат на нодалната ос през Марс в 10д. Та, Ремарк е казал: Тъй лесно вярва човек, когато се надява.
Бившият ми съпруг се разведе с мен при ингрес през К7, след 2г се хвана с една и още е с нея, вече 7г. Уран отдавна му е в 8д
Тъй че не винаги връзка, започната при Уран в 7д е нетрайна. Неочаквана е, има перипетии, но невинаги е нетрайна.