И при други с овнешки акцент съм забелязала това. Обичат те най-силно, когато не си даденост, няма те. Но станеш ли сигурен, тогава се държат калпазански. Вие искате да се борите, за да притежавате. Спечелите ли битката, идват нови сражения на хоризонта, които са ви по-интересни. Намеси ли се и Уран по натал и транзити, тогава сте чудо невиждано. :85:
А ако сте и малко наплутонени - склонни към маниакалност, загубите направо ви правят опасни.
Умеете да вървите по пътя си, но припадне ли ви възможност, водите си битката за връщане на обекта на чувствата отново.
Поне мой опит е такъв. Спасението е вечно да ви пари под дупето и нещо да ви напомня, че другите не са даденост и всеки миг могат да изчезнат по своя воля. Тормоз за вас само!
Иначе сте хулигани.
Уран в началните градуси на Овен ми строви живота. Сега се ядва малко повече, поне ни тресе със седмодомието на етапи.
В 3 градус на Овен направи съвпад с Меркурий на моето Овне, който се намира в 5 дом и упр 8 и 11. И опозиция с мой Меркурий, който е у5,у8 и се намира в 8 дом. Ай, каква циганска любов беше, колко събирания, раздели, желание за свобода и от двете страни. И маниакалност - пак от двете. А колко истерии имаше - словесни. Всичко беше разтърсващо по 5 дом. И за двамата. На 8 дом ни се отразяваше добре. Много ураничен период. Пък пущината и по натал има своите позиции, по натура сме уранясали.
Сега е малко по-добре с неговата уранова опозиция и моята опозиция към Слънцето. Ядва се някак. Уранясванията са забавни, не така като късо съединение, както беше в аспектите към Мерковете ни. На Овнето му предстои съвпад на Уран с двете светила, тогава сигурно няма да е лесно за него също. А на мен ще ми опозиторне Сатурна и Плутона по това време. Поне точните аспекти към Слънцата ни са в различно време, че иначе нямаше да се трае.