Романтика, хората с ъглов Юпитер, Юпитер-Слънце, не търпят/-им критика, не приемат/-ме съвети, чужда гледн точка, философия.
Юпитер за да носи вреда, трябва да е : в знаци на заточение, падение, пелегрин със слаб диспозитор, и такъв да хвърля аспект от нещастните домове, да е извън хайз, да получава аспект от Марс, Сатурн, от намаляваща Луна в дневна карта, от слабо Слънце в аспект с Марс и/или Сатурн, да е невидим, стационарен. В момента, в който е започнал при теб възврата на Юпитер, нищо от по-горните не е в сила. Юпитер не носи в природата си по презумпция, да е лош.
Аз като не съм съгласна с твое мнение, по-малко духовна ли ме прави, ако да съм била в твоите очи ? Сега ще ме блокираш ли ?
Може да помислиш върху това, защо така лично си приела това блокиране- период, нагласа, преценка, интерес.
Аз съм в пъти по-язвителна, директна към статиите и мненията на посочения от теб астролог, не ми е блокирала коментари, но и аз преценям, къде искам да бъда " на гости". Трябва да има равновесие: мен ме блокират, значи и аз някъде някой съм блокирала; аз го приемам лично и някъде някой също го е приел лично.