art7ess, лоши аспекти наистина, но пък възлите догодина излизат от близнаци и ще емнат с кармичните уроци телците като мен.
Мисля, че тогава е възможно да се успокоят нещата при теб, нищо, че аспектите на тежките планети няма да са се разпаднали, а и прогресивната Луна все още ще е в 6-ти дом. И аз съм натално с Плутон там и колкото и да е лоша картата ми, и колкото и болежки да са ми минали през главата, той и Сатурн, който е незле аспектиран като него, вярно дават жилавост някаква и сравнително бързо възстановяване. Имаш далеч по-добре поставени планети от мен, а аз поне до 41г. съм го докарала, та и ти ще можеш, че и повече даже.
Скорошно оздравяване ти желая!
И не се тревожи за детето, още си млада, пък и нещата са лечими и определено имаш времето, за да свършиш и тая работа! Със СЛВ в 10-ти дом обаче май не трябва да градиш семейство, а кариера, но ти пожелавам от сърце и първото!
P.S. Колкото повече те чета, толкова повече съм с усещането, че може да сме рода по някоя линия
И двете жадни за любов и деца, и двете с хормонални проблеми и кофти аспектирани планети към момента, и двете рисуващи...