Нещо не разбирам от астрология, защото не виждам сериозни указания за big fame в тази карта.
Водещото светило е Луната. Триплицитните й управители са: Луна, Венера, Марс. Следователно Луната е в собствен триплицит, но в 6-ти дом. Венера е във 2-ри дом, но дебилитирана, ретроградна, на път да бъде изгорена от Слънцето. Марс е в 11-ти, но без достойнства по знак. Няма нито един ъглов или есенциално силен триплицитен управител. Не виждам Парс Фортуна и не ми се смята наум в момента. Може би някоя от тези планети е ъглова от Парса и това компенсира в някаква степен. Но няма ъглово светило или пък в мъжки знак (по западния зодиак).
Най-силни в тази карта ми се виждат Юпитер и Меркурий. Юпитер е вън от секта, но е в ъглов дом и в собствен триплицит. Меркурий също е в собствен трилплицит, но пък е в 3-ти дом. Меркурий е свестен кандидат за дорифорий на водещото светило - аспектира с тригон градус в знак след знака на Луната и е нощен - изгрява след Слънцето. Славата му може би е по тези две планети - Юпитер и Меркурий.
Раху е много близо до Юпитер - оттам предполагам, че идват резките обрати - възходи и падения.
С отчитане на прецесията Юпитер и Меркурий добиват по-голяма сила - Юпитер отива в знак на екзалтация, Меркурий става тронов. Наред с това Слънцето също минава в собствен знак. Троново Слънце във втори заедно с изгорена Венера - не знам, може от суета да е търсил слава. Луната попада в един знак с Кету (ако смятам правилно наум) - някаква тенденция към самоизолация усещам тук.