Според мен е с Уран на АС, Слънце на МЦ и тр. Плутон в опозиция с него на Иц; Юпитер на ДС- работа в развлекателния бизнес, грижи се за благосъстоянието на хората и е обичан; Слънцето съвпада с Полукс- блясък, голям оптимизъм, звездата на МС дава парадност и почести
аз няма да споря, не виждам смисъл в това. не съм търсила точен час, а домофикация, която му пасва.
за мен целият е 12-тодомен, затова Слънцето е там. Ти виждаш Везни на асц? заради трапчинките ли? Уран защо, заради обиците ли? Аз усещам везнишката енергия като фалшива/наиграна/интересчийска, което не отговаря на човека в случая. Той е добър към смотан, романтичен, цялото му творчество е една намечтана любов, мечти, сънища, блянове, поезия. Не виждам Уран аз, той е класически металяга, рокаджия, имиджът им копира Депеш 1:1, те правеха и трибюти на бандата. Носи само черно, всичко е черно, това ми беше една от основните причини да допусна, че Слънцето в съвпад със Сатурн управлява асцендента. А защо го харесват? Защото е непринуден, чаровен и откровен по детски, дори бих казала лигльо (в най-добрият смисъл на думата), man-child (всичко това по Лъв, но Сатурн обира онова "гледай ме, гледай ме"), а това сваля стени и предразполага, защото на повечето хора не им стиска да са себе си.
//това съм го писала по обяд, в кратка пауза между сарми и патладжани. 100 часа по-късно, няма да го редактирам, нито да го допълвам, ще докоментирам (ахахахах, велика дума:Д) утре, евентуално, ако има смисъл:Д Весела Коледа! Здраве, топлина и обратното на егоизъм!))