Да споделя - писна ми от анти руски агитации!!!!!!
Гледах "Пингвините от Мадагаскар" - имаше една тъпа бяла мечка с руски акцент. Имаше и едно хъски командир на отряда Северен вятър. Май не знаят, че хъскито е сибирска порода, а го показват като американско!!!!
Гледах Изход - богове и царе или не знам си какво там - еб---х ти в епичните битки на евреите! ЦЕЛИ 400 г под египетско робство били, построили били пирамидите с кръвта си. Какво да кажем ние???
Гледах "Твърде лично 3" - един бивш спецагент изтрепа 15 бивши членове на Спецназ, станали руски мафиоти,пазещи най-опасния - Олег Меланков или някой си там. Представяте ли си едни бивши ченгета срещу раската мафия. И той ги изтрепа с шутове и 1 пищов, а го гониха с изстрели от АК! И той ги надбягваше, та все се пръскаха куршумите зад него!
Да продължавам ли? Ми "Игра на кодове" - poor gay! Филмът е страхотен, ако на финала не се опитваха да ми пробутат ЛБГТ или каквато беше там идеята. Много съм против това да се спекулира с чуждата сексуалност. Който по които дупки иска, по тях да си бърка, мен това не ме интересува. Та, там се оказа, че Британците давали кодове за местонахождението на немски съдове на руснацита, та затова онези спечелили войната.
Направо да се чудиш как са стигнали до тук руснаците в толкова войни!!! :85: