За четенето на мисли в интернет
https://novotopoznanie.com/eto-kak-postoyannoto-nablyudenie-vliae-na-mozaka/
Мисля, че задълбаването в подобни теми е безпредметно. Докато си обикновен човек без свръхамбиции, няма страшно. Не вярвам някой да се вълнува то теб. Може и да следят, вероятно, за да ти вземат парите, но най-добре е човек да се абстрахира и да си живее заблудено. Иначе наистина ще луднеш. Новият начин за контрол е от ново равнище, доброволно нахлузваш хомота, няма вече класически деспотизъм. Доброволно тръпнеш да си купиш новата технология, че и по-богати ги правиш, доброзорно нахлуваш маска, ако си опозиционер, а ако си хипохондрик - си купуваш най-обещаващата нано-мега-ултра-изолиращата от микроорганизми система и пак ги правиш по-богати. (12 евро на ваксина, по 2 дози, 70 процента таргет, милиарди "помощ" за борба с бедствието, юхуууу, децата ни ще я карат на хляб и сол и ще работят найси часа като в едни минали векове, какво пееше Мадона?, наскоро имаше тук публикация...)
Който не иска да бъде следен, трябва да хване гората и там да си остане. Няма как в цивилизацията да не ползваш електронни устройства, освен ако, повтарям, не си решил да си останеш мнооого неамбициозен.
БДУ, на мен още никой не ми е предложил да си купя златен пръстен, макар да го споделих и в писмен вид. Знаят кучетата, че го карам на хляб. И сол. Обаче ми предлагат да прочета за петте най-добри в секса зодии. Знаят кучетата, че пиша тук.
А Плутон още не е влязъл във Водолей